Kauns par Latviju un latviešiem!


Viesis

/ #6 Re: Re: Re:

2012-03-21 10:46

#5: Z - Re: Re:

Drizaak tu mezhaa dziivo, pa gadu valodu neiemacisies Valstii kur vairaak par pusi runaa krieviski, taa nav tev vaacija vai kada cita eiropas Valsts, ja es tagad brauksu uz turciju un tur vairakums runaa krieviski , man bus saskrasme ar tiem cilvekiem un man taa turku valoda nebuus tas galvenais merkis, lai iemacitos, ja mani visi ideaali saprot.

Par suņu zemi to var nosaukt, jo Latviju par tādu ir izveidojusi mūsu mīļā Valdība, vari vinai pateikties un pēdas sabučot, tapēc arī kauns! Visi jau smejas par mūsu Valsti, tas ir bēdīgi. Šīs Valsts patriots varētu būt tad, ja tev šī Valsts kaut ko dotu, bet dēļ visiem domes politiķu dēļ tas ir muļķīgi , viņi tik to vien gaida, kā arī viņu panākums ir krievu un latviešu saduršanās.

Kapēc Ušakovs no šojiees būtu jāizsūta??Viņs te ir piedzimis, un tā ir viņa izvēle par ko balsot par ko ne!!! Varbūt tevi vajadzētu nosūtīt ka esi balsojis par Vienotību nevis Nacionālo partiju??

Lai viņs arī nobalsoju PAR krievu Valodu , viņš tomer kautko dara, lai Latvijas iedzīvotājiem būtu kaut kas labāks, kā piemeram tavi vecvecāki var braukt ar transportu par brīvu, un drīz varēs arī skolnieki!

Paldies Dievam, Man Latvijā dzīvojas labi, v'ēl labāk ja nebūtu tik lieli nodokļi, un Jauni likumi! Man ir žēl cilvēku, ģimenes, kuri nevar savilkt galus,  lieli komunalie maksājumi, algas uzņemeji negrib paaugstināt, visiem uz rokas maksā, tad brīnās kapēc Latvijā korupcijas daudz, kā lai tādā Valstī godīgi dzīvo, visiem tik viena doma kā apiet likumu, un Valstij tik daudz naudas neatdot!   Un kādas pensionāriem pensijas??? kā cilvēks var izdzīvot ar tām kapeikām kad tādas cenas uz partiku???? dzīvošau??

Par piemēru paņemšu savu Omi, viņa visu mūžu nostrādāja Latvijas Dzelzceļs, pensija ir 120 ls, viņai vienistabas dzīvoklis, par 30 kvadrātiem viņai ziemā jānomaksā 70 ls komunālie, par televīziju 5 ls, apsaimniekošana 5 ls, un 40 ls, jāpērk zāles, un uz mēnesi lai pāēstu  paliek pārējais, vai tas ir normali??? ja viņai berni nepalīdzotu, viņa vienkarsi nevarētu dzivot!!!

 

Un kas tevi gaida? kas gaida mūsdienu jauniešus pēc 40 gadiem? pensiju saņemsi tad kad varbūt tevis jau nebūs vai kādos 65, bet agr'ak jau 55 uz pensiju!!! Mana vecmamma ir tīrā Latviete, kura brauca uz Rīgu par Latvijas neatkarību, pat viņa saka ka PSRS laikā visiem bij vieglāk dzīvot, jo visi bij vienlīdzīgi, visi dzīvoja normāli, un kas notika pēc neatkarības???