Оставить памятник освободителям Atstat Uzvaras piemenekli

Jānis Krūmiņš
Viesis

/ #153

2012-04-16 18:18

Kā var vispār runāt par jebkādu sapratni,kompromisu,miermīlīgu risinājumu un vēl nezin ko, ja cilvēks pat nav spējīgs uzrakstīt petīcijas mērķus saprotamā valodā.
Pilnīgi piekrītu Janekam par to, ka ir divi- krievvalodīgi un krievi. Tas, ko man nācies redzēt vai lasīt saistībā ar krievu kultūru, vienmēr mani patīkami pārsteidzis, jo tā ir skaista un tradīcijām bagāta, tomēr tas, ko mēs katru gadu, drīzāk-katru dienu, redzam mikrorajonu ielās, pie Centrālās Stacijas, Uzvaras pieminekļa u.c., mani nekādā veidā neaicina aizstāvēt Latvijā dzīvojošo krievvalodīgo intereses. Tie, kas šeit saprot, ka ir tiesīgi sevi saukt par krievu, tie nemaz arī neskrien un nebrēc pēc savām tiesībām. Tās pabiras, kuriem dzīvē neiet neatkarīgi no tā, kādā valodā viņš runā, ir tie, kas meklē jebkādu iemeslu, lai tikai nostādītu sevi cietēja lomā.
IEMĀCIES LATVIEŠU VALODU,KRIEVVALODĪGAIS PILSONI(iespējams vairākumā gadījumu- nepilsoni)!!! Tiklīdz būsi ticis pāri valodas barjerai, sapratīsi, ka nevienam netraucē, kamēr cieni tās valsts likumus, valodu un lietu kārtību, kurā dzīvo!