Pieprasām atsaukt eirodeputātu Alfredu Rubiku!

Quoted post


Viesis

#1

2013-06-03 16:21

šķiet, ka Rubiks slikti zina Latvijas vēsturi.Ko gan pret padomju varu varēja noziegties 2 mēnešus vecs zīdainis ( arī tādus kopā ar vecākiem izsūtīja) vai ari 80 g. -85 g. veci cilvēki? Pie tam 1941.g. 14. jūnija izsūtītie nemaz nevarēja sadarboties ar vāciešiem, jo vācu okupācijas laiks sākās tikai 1941.g. jūlijā. Kas attiecas par iestāšanos PSRS, tad vēlēšanas, kuras notiek citas valsts klātbūtnē nemaz nevar uzskatīt par juridiski korektām. Latvijā 1940g. jūlijā, kad notika Saeimas vēlēšanas, bija PSRS okupācijas karaspēks, bija jau arī piedzīvotas represijas, pie tam bija tikai viens saraksts par ko balsot, izvēles nebija. Vai arī Ždanokai ir tiesības pārstāvēt mūsu valsti ES? Kāpēc visi ir aizmirsuši, ka viņa pārstāvēja Interfronti un cīnījās pret Latvijas neatkarību. Kurā valstī vēl ir tā, ka valsts ienaidnieki ieņem augstus amatus un pārstāv Latvijas valsti starptautiskās organizācijās?

Atbildes

vietējā latviete

#2 Re:viesim

2013-07-21 03:53:58

#1: -

Tā vien liekas,ka tiesības pārstāvēt mūsu valsti ES ievēlēti cilvēki,kuri nav ieinteresēti ,lai Latvijas valsts kā tāda pastāvcētu.

Ne vien Rubiks ,bet visus  no turienes  atsaukt,jo neko  labu mūsu valsts  labā nedara.Latvija aizvien dziļāk grimst nabadzība un paši esam iegrūsti verdzībā.Pat prezidents publiski pateicis,ka ja tā turpinās Latvijas valsts  politiski kā tāda vairs nepastāvēs.