Оставить памятник освободителям Atstat Uzvaras piemenekli

Quoted post

kārlis

#24 pretrunas

2012-03-20 16:32

""Musu pagatne - neatdalama dala musai dzivei,tas jasarga un jaatmin!Katram cilvekam ir tiesibas atcereties par saviem radiemm,tapec ja Jus lepojaties ar saviem radiem tapata ka mes,parakstiet musu peticiju!""

Tādā gadījumā man ir jautājums par 16.martu!!! Kāpēc Krievam LATVIJĀ vienmēr ir problēmas ar šo datumu?

Atbildes


Viesis

#27 Re: pretrunas

2012-03-20 17:49:17

#24: kārlis - pretrunas

Уважаемый был Нюрнбергский процесс, где на международном праве был осужден фашизм во всех проявлениях, его преступления признали все цивилизованные страны и поставили под этим свои подписи! Латвийские легионеры СС - те же фашисты, уничтожавшие людей в концлагерях, вырезавших детей и женщин! Можно отрицательно относится к коммунизму и его прояалениям. Победа в войне - великое достижение советского народа. И ни в коем случае не прославление сталиных и ему подобных! В той же России не прославляют тех, кто участвовал в репрессиях людей! Такую дикость могли придумать только в Латвии! В стране, где 16 марта прославляют фашистких убийц! А 9 мая день празднования победы над этими самыми ублюдками-фашистами, убийцами женщин и детей!


Viesis

#36 Re: pretrunas

2012-03-21 11:15:02

#24: kārlis - pretrunas

Mums nav problemas vienigais ja jus Latviesi nezinat legioneri wafen SS nogalinaja latviesus tapata kak krievas

Dim

#600 Re: pretrunas

2013-10-22 21:40:50

#24: kārlis - pretrunas

Чего не понятного?

1. Такие как ты, фашисты, програли - это факт.

2. Такие как ты, фашисты, общепринятый символ зла во всем мире, особенно включая Германию, но не включая почему-то некоторых жителей Прибалтики - факт.

3. Лично ты не воевал, лично я не воевал. И никто из тех, кто воевал не будет писать тут что-либо. Следовательно, те кто тут поддерживает снос в нете - просто делает это из подлости. Следовательно ты - зло. Следовательно по определению ты не прав.

И вобще, есть же нормальные латыши. Очень близкая, родная нация. Но, почему вот некоторым все же надо выпендрится, и показать, что он чем-то отличается? Очень похоже на юнешеский максимализ... 10000 человек. В таких масштабах, это даже не смешно.


Viesis

#636 Re: pretrunas

2013-10-23 21:05:52

#24: kārlis - pretrunas

Tāpēc ka jebkurā valstī, pat Vācijā to nesvin, jo visiem kauns slavēt karu uzsākušos cilvēkus, kuri nogalināja nevainīgus. Vienīgi mums tā ir norma...

Janis

#700 Re: pretrunas

2013-10-29 14:17:22

#24: kārlis - pretrunas

Vai Krievi iznīcināja 33 000 000 cilvēku koncentrācijas nometnēs? Pat Vāciešiem ir kauns par Hitlera darīto. Kur šausmas par 700 gadu latviešu vērdzību Vācijas sastāvā? TIKAI Pateicoties labam attiecībām ar Krievijas cara administrāciju Latviešiem ir izdevies titk vaļā no Vācijas Impērijas lai pēc tam izveidot savu Republiku. Krievi jau nesvin nebruņoto un nevainigu cilvēku  slepkavību. Labāk būtu savākuši parakstus par pedarastijas un narkotiku aizliegšanu Latvijā. Nu nekas ja Krievi nebūs, atnāks Kīnieši. Krieviem armija ir 1 000 000 Kīniešiem 400 000 000, jautājums: "Cik ātri Kīnieši uzvarēs Krievijas armiju un pienāks klāt Latvijas robežai, un ar ko Latvija pretosies Ķīniešu komunistiskai armijai?" Vel viens jautājums... "Vai nevainigo Latviešu nošaušana un izsūtīšana uz koncentrācijas nomenti ir noziegums?"

Dzintars

#701 Re: pretrunas

2013-10-29 14:19:25

#24: kārlis - pretrunas

Neviens mūsu valsti un godu neaiztiec!, kā jus nesaprotat! manā gimenē gāja bojā daudz cilvēku!, un es apmeklēju pieminekli lai godātu savus radus un citus kuri aizstavēja! mūs!!!
Atveriet Acis!! vienkarši mūs mēgina sadalīt un sastridēt!! jo nedraudzīgo pūli , ir vieglivaldīt un manīt!!!

Dzintars

#702 Re: pretrunas

2013-10-29 14:40:16

#24: kārlis - pretrunas

Ne tikai KRIEVAM ir problemas ar šo datumu, bet arī Anglim, Amerikanim, Cheham, Frančim, un visai antihitlera koalicijai + visiem kas ir cietis no fašistiskā režīma,ja jūs vēlaties svinēt 16 martu, sviniet kādas problēmas, bet priekš kam jāpropogandē neofašismu? Krievi taču NESVIN masu deportācijas uz GULAGu!Katrs bijušās PSRS iedzivotājs, dzirdot par masu deportaciju uz GULAG'u, nožēlo par to un uzskata to par melno lappusi savā vēsturē. Vai jums būtu patīkami ja Krievi svinētu masu deportācijas uz GULAGu? Man nē, jo tas ir amorāli. Kāpēc tad jūs svinat amorālo cilvēku slepkavošanu? Kāpēc jums ir tāda reakcija uz to pieminekli? Kad Lielbritānijas iedzivotajs apcuraja Brīvības pieminekli, un norādīja tam savu resnu, pliku dirsu, kur bijāt jūs, Latvijas goda aizstāvis? Gribās slepkavot cilvekus? Brauc uz piemēram Turciju, vini tur tevi uzskata par baltu suudu, neticiigo un ej viņus slepkavo, rēķinies ar to, ka turki nav pieminekļi, viņi tev tur sados ja nenogalinas.