Оставить памятник освободителям Atstat Uzvaras piemenekli


Viesis

/ #664 Re: Берите пример с немцев!

2013-10-25 21:58

#663: - Берите пример с немцев!

Labi, pieņemsim ka tā.

Uzcelsim Rīgā kārtīgu monumentu SS leģionāriem (lai arī viņi nav 50 gadus laupījuši un nekādus noziegumus pastrādājuši, nevienu ojupējuši), tālāk kā tekstā. Pairt iznāms laiks un:

все памятники были отреставрированы, а мемориалы приведены в порядок за счет администрации города Берлин. Riga. На сегодняшний день (и каждый может в этом убедиться лично)памятники находятся в прекраснейшем состоянии. Более того, на них до сих пор оставлены и отреставрированы все надписи на РУССКОМ *** языке, а на некоторых даже подписано, что это цитаты Сталина. (Vienalga).

Jautājums - Jūs, Latvijas iedzīvotāji, noliksiet puķes šiem karavīriem, apkopsiet viņu kapus? Viņi gāja boļā tikai dēļ sarkanā režīma vēlmes pakļaut Eiropu. Viņi ir daļa no traģiskās Latvijas vēstures.

===

Kas attiecas uz Pārdaugavas pieminekli uzvarētājiem, tad paša uzvarēšana, kara šausmas ir saprotama lieta. Bet tas piemineklis ir simbols šobrīd (!) naidīgiem elementiem. Kad būs 9.maijs, aizejiet uz turieni un vicieniet Latvijas sarkanbaltsarkanos karogus, pierādiet, ka Jūs esiet lojāli pret šo zemi un nevienam tas piemineklis netraucēs.