Apturēt Krievijas piekto kolonnu mūsu Tēvzemē!

Quoted post


Viesis

#61 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-24 10:08

#59: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tie Ales Krot no Elgavām ir 92% no visiem parakstiem. Reāli parakstījušies par šo "Petīciju" ir tikai 127 reizes (tieši no tik IP adresēm ir savākti "paraksti").  Tātad maksimālais reālo cilvēku parakstu, kuri patiešām atbalsta tos murgus, kas sarakstīti "petīcijā", skaits ir 126 + Gilis nevis 1463.

"Petīcija" vienu augstāk, kuru tu reklamē, arī ir Gila sarakstīta. Par ko arī ir runa - tu esi prasts krievu nacistu provokators nevis reāls šīs "petīcijas" atbalstītājs.

 

Iemācies lūdzu rakstīt latviski, izmantojot visas garumzīmes, mīkstinājumzīmes un sāc lūdzu izmantot komatus un punktus; pretīgi tevi lasīt.

Atbildes


Viesis

#62 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-24 10:17:03

#61: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vecais, links uz šo petīciju bija repostots, es vienkārši būdams patriotiski noskaņots, ņēmu un parakstījos. Neesmu rasists, redzot reālo situāciju, kas draud, esmu par, lai nepilsoņi tiktu izraidīti(kā viens no variantiem)

 Nezinu kādu mērķu vādīts Tu šeit laiku tērē, bet ja reiz tik ilgi esi mani te noturējis, tad varbūt varam paturpināt kaut kur citur šo dialogu? Nu tīri ziņkāres pēc, lai tev beidzot būtu skaidrs, kas es esmu, un kāpēc atnācu parakstīties!?