Kauns par Latviju un latviešiem!

Sazināties ar petīcijas autoru

Šīs diskusijas tēma tika automātiski izveidota, lai apspriestu petīciju Kauns par Latviju un latviešiem!.


Viesis

#1

2012-03-19 23:14

Paklau tu idiot, neviens nav teicis, kad tagad te būs dekonolizācija!
Paraksti tiek vākti par personām, kas nostājās pret Latvijas satversmi.
Iedziļinies lietas būtībā! Bet tu jau to nespēj, jo tev par daudz šaura tā pierīte.
Un par krievu valodu-lūdzu nevajaga pārspīlēt. Krieviem pašiem ir jāņem kājas apakšā un jāapgūst latviešu valoda. Turklāt latvieši krievu valodu zin, un ļoti labi. Pietiekami, lai strādātu arī ar NVS valstīm, tikai lūdzu atceries-šī nav NVS valsts, bet gan ES valsts.

Viesis

#2

2012-03-20 08:45

viss pareizi

Viesis

#3 Re:

2012-03-20 13:09

#1: -

Mani latvieshu draugi , krievu valodu loti slikti zin, pat atbildeet nevar uz elementariem jautajumiem!!

Krievi latviesu valodu saprot daudz labak. Kam taa tava latviesu valoda ir vajadziiga??? Sii pat nav ES valsts sitaa Valsts ir NEKAS. Latviesi tik dirsaa lien lai kaa suniem pamestu kaadu kumosu, kuru valdiiba atri sabaazh savaas kabataas, taa tava isstaa Latvija patriot debiilais, kurai ir uz teviim uzsplaut. Tikai NVS vastis drriz uzdirisiis virsuu Latvijai a r visu muldesanu un velmi krievus padziit, tu lasi ko tavi kolegi raxta, NEJAU tika probleema ir satversmee bet gan JUUS velaties lai krieviem te ne teiksanas nebutu ne arii dziivosanas, tu esi pilniigs idiots!!!!! pats neko nesajeedz !!!!


Viesis

#4

2012-03-20 13:23

bbb
Z

#5 Re: Re:

2012-03-20 22:20

#3: - Re:

Krievi latviešu valodu labāk zin? Kur Tu dzīvo? Mežā? LAtvijā ir vairāki simti, kuri šeit dzīvo jau vairāk par gadu un ne vārda nemāk pateikt krieviski.

Tev nav kauns dzīvot Latvijā, ka to saukā par kaut kādu suņu zemi u.t.t.? Lasot šādus tekstus es aizvien vairāk saprotu, ka labāk būt neglābjamam patriotam, nevis tādam daiļdirsējam, ka Tu, kuram nekur nav labi.

Un kāpēc, lai tādu kā Ušakovs neizsūtītu no valsts? Viņš ir lauzis savu zvērestu saistībā ar parakstiem par krievu valodu, par to vien viņam vajadzētu naudas sodu uzlikt, ielikt aiz restēm uz pāris gadiem un pēctam uzlikt liegumu uz iebraukšanu Latvijā.


Viesis

#6 Re: Re: Re:

2012-03-21 10:46

#5: Z - Re: Re:

Drizaak tu mezhaa dziivo, pa gadu valodu neiemacisies Valstii kur vairaak par pusi runaa krieviski, taa nav tev vaacija vai kada cita eiropas Valsts, ja es tagad brauksu uz turciju un tur vairakums runaa krieviski , man bus saskrasme ar tiem cilvekiem un man taa turku valoda nebuus tas galvenais merkis, lai iemacitos, ja mani visi ideaali saprot.

Par suņu zemi to var nosaukt, jo Latviju par tādu ir izveidojusi mūsu mīļā Valdība, vari vinai pateikties un pēdas sabučot, tapēc arī kauns! Visi jau smejas par mūsu Valsti, tas ir bēdīgi. Šīs Valsts patriots varētu būt tad, ja tev šī Valsts kaut ko dotu, bet dēļ visiem domes politiķu dēļ tas ir muļķīgi , viņi tik to vien gaida, kā arī viņu panākums ir krievu un latviešu saduršanās.

Kapēc Ušakovs no šojiees būtu jāizsūta??Viņs te ir piedzimis, un tā ir viņa izvēle par ko balsot par ko ne!!! Varbūt tevi vajadzētu nosūtīt ka esi balsojis par Vienotību nevis Nacionālo partiju??

Lai viņs arī nobalsoju PAR krievu Valodu , viņš tomer kautko dara, lai Latvijas iedzīvotājiem būtu kaut kas labāks, kā piemeram tavi vecvecāki var braukt ar transportu par brīvu, un drīz varēs arī skolnieki!

Paldies Dievam, Man Latvijā dzīvojas labi, v'ēl labāk ja nebūtu tik lieli nodokļi, un Jauni likumi! Man ir žēl cilvēku, ģimenes, kuri nevar savilkt galus,  lieli komunalie maksājumi, algas uzņemeji negrib paaugstināt, visiem uz rokas maksā, tad brīnās kapēc Latvijā korupcijas daudz, kā lai tādā Valstī godīgi dzīvo, visiem tik viena doma kā apiet likumu, un Valstij tik daudz naudas neatdot!   Un kādas pensionāriem pensijas??? kā cilvēks var izdzīvot ar tām kapeikām kad tādas cenas uz partiku???? dzīvošau??

Par piemēru paņemšu savu Omi, viņa visu mūžu nostrādāja Latvijas Dzelzceļs, pensija ir 120 ls, viņai vienistabas dzīvoklis, par 30 kvadrātiem viņai ziemā jānomaksā 70 ls komunālie, par televīziju 5 ls, apsaimniekošana 5 ls, un 40 ls, jāpērk zāles, un uz mēnesi lai pāēstu  paliek pārējais, vai tas ir normali??? ja viņai berni nepalīdzotu, viņa vienkarsi nevarētu dzivot!!!

 

Un kas tevi gaida? kas gaida mūsdienu jauniešus pēc 40 gadiem? pensiju saņemsi tad kad varbūt tevis jau nebūs vai kādos 65, bet agr'ak jau 55 uz pensiju!!! Mana vecmamma ir tīrā Latviete, kura brauca uz Rīgu par Latvijas neatkarību, pat viņa saka ka PSRS laikā visiem bij vieglāk dzīvot, jo visi bij vienlīdzīgi, visi dzīvoja normāli, un kas notika pēc neatkarības???


Viesis

#7 Re: Re: Re: Re:

2012-03-21 14:57

#6: - Re: Re: Re:

Tu idiot, rēķināt ar neproti. Pensija 120; sarēķini tos savus minētos izdevumus un salīdzini ar savu piezīmi: uz mēnesi paliek pārējais.

 

Tev vecinā par prostitūtu strādā?, ka viņai ar pensiju 120lati ir izdevumi 120lati, un vēl pāri paliek uz mēnesi.

 

Tu pat neesi informēts par to, kādas Latvijā ir pensijas, tu izzīd kaut kādus mistiskus ciparus pats no sava pirksta.

 

Ej skolā un mācies, nesēdi interneta kafejnīcā, un nekaunies par savu valsti, kaunies par sevi, jo visur tu vaino valdību. Valdība ir izdarījusi pietiekami lai dzīves kvalitāte Latvijā būtu konkurētspējīga ar Angliju (piemēram), ja esi tik gudrs kā te izliecies tad attīsti uzņēmumu un nodrošini darba vietas, maksā nodokļus un tad gudri dirs par to, ka darbs valdībā ir tas pats, kas malku cirst.

 

Stulbais neandertālieti, tevi sist tikmēr kamēr tu slīkdams ūdeni prasi.


Viesis

#8 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-22 21:47

#7: - Re: Re: Re: Re:

skatos baigi gudrais, kādam pensionāram lielāka pensija kādam mazāka, es zinu cik maniem ir pensijaun  cik aiziet naudas, tā ka turi muti ciet ubadzi un laizi dirsu valdībai, tā tevi drāž un drāzīs tālāk, tādus kātu, t'adi kā tu tikai uz pabalstiem dzīvotu skatos pietiktu.

Tev skatos smadzenu vispār nav, salīdzīnāji delbīlais algas Anglijas unLatvijas un dzīves līmeni, sākumā algas jāpalielina un darba vietu saikts, tad jālīdzinās normālām Eiropas Valstīm. Ko tad tu interesanti vaino, krievus? cik debīlam jābūt, lai vainotu cilvēkus kuriem Latvijā nav teikšanas tāpat kā tev. Jo visu izlemj iedzīvotāju vietā. es tā saprotu tev tik primitīvi izdevumi uz 400 ls dzīvoun laimiigs, tad protams tev to nesaprast !! Man  uzņēmums nevis ražošanas fabrika lai te visiem darbu sadotu, katram cilvēkam ir rokas, kājas un galva, lai pelnītu, tik cik viņš vēlas nopelnīt.

Tāka savu mēli sev dirsā iebāz un vēlreiz nolaizi pakaļu Latvijas zagļiem! veiksmi!


Viesis

#9 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-22 21:52

#7: - Re: Re: Re: Re:

Skatos tu pat ziņas neskaties, ko rāda televīzijā, kad reportieri skaitīja cik var pārtikas nopirkt pensionārs  pēc viesiem svarīgajiem maksājumiem,  tā ka muti turi ciet, ja nezini tad mēli no dirsas neizņem, bet laizi tālāk.


Viesis

#10

2012-03-27 10:59

lasu 5.,7., un 9. komentāru un brīnos, kādi idioti dzīvo mums apkārt! Kauns!
nožēlojami

#11 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-03 11:28

#9: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tiešām kauns par šādu kultūru! Rupjība pierāda, ka galvā tukšums!


Viesis

#12 Re:

2012-04-11 19:22

#1: -

Nejauc satversmi ar diskriminaciju


Viesis

#13

2012-05-21 00:02

Ak dievs, cik debīla petīcija. :(
Aigars

#14

2012-06-10 00:33

Latviešu nacionālisti ir kauna traips visai Latvijai.
Reinis

#15

2012-09-01 20:04

Man arī kauns par latviešiem, kuri nevar reiz iemācīties krievu valodu. Visādas citas valodas sagramstās, bet to ko vajag to neiemācās!

Viesis

#16 cilvēks

2013-05-07 15:11

Arī man ir kauns par letiņiem , par to ka nav iekustināmi,ļaujas sevi un citus pilsoņus pazemot apzagt nu pa visiem valsts ,,plauktiem,, esošie birokrāti.Veselības, Letiņu zagļu- dēļ nevarēju privatizēt savu dzīvokli...ne savu īpašumu...neielaidīšos sīkumos...nu mēģinu nebūt bomzis ar 140ls penziju 45ls īre par šķūni izdeģušu, seši infarkti..zāles ik mēnesi 60-70 ls. kur apģērbs u.t.t. iztikas minimums -!?nebūtu draudzenes ar pagaidu iespēju palīdzēt jau būtu uz ielas...sen... a dzīvokļu mafija liek tik kokus iztikas spieķos , kaimiņi apzog ...policija neko...nu i uz prokuratoriju gaidu jau labu laiku klusums...tā i invalīds-penzionārs eksistē, uz noziedzības uzplaukuma fona.
LittleWonder

#17

2013-10-18 10:55

Man tāds kauns, ka gribas nošauties :) Vai kļūt par krievu :)
Ķeceris

#18

2013-10-18 13:40

No komentāriem redzams, ka vieni lien bez ziepēm krievu okupantiem, otri - liberastu vietvalžu režīmam - cionistu pakalpiņiem, kuriem izdevīgi neveikt deokupāciju, lai varētu manipulēt ar pūli, (lielāks ļaunums& mazāks ļaunums)atbilstoši to aizrobežu saimnieku uzstādītām instrukcijām.

Viesis

#19

2013-10-19 08:57

Man kauns par mūsu Valdību un 99 Saimes deputātiem, jo Grigule ir vienīgā, kura uzdrošinās darboties Latvijas labā.

Viesis

#20

2013-10-20 15:54

Citādi nekaa

Viesis

#21

2013-10-22 11:21

Pa tiesi ,ja latvieši nav spējīgi ko jēdzīgu parādīt TV.tad tiešām kauns.Es jau Latvijas TV.sen neskatos,vēl maksu prasa bet kvalitātes nav.
fisers

#22 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-11-13 16:10

#7: - Re: Re: Re: Re:

tādai lupatai  nav vērts pat atbildēt.