Kinosveiciens svētkos

Sazināties ar petīcijas autoru

Šīs diskusijas tēma tika automātiski izveidota, lai apspriestu petīciju Kinosveiciens svētkos.


Viesis

#1

2013-11-05 12:10

likumi visiem rakstīti..
JJJ

#2

2013-11-05 18:57

Lasiet grāmatas par LATVIJAS vēsturi, "gudrinieki", kas "parakstījās", TIEŠI pašlaik LATVIJĀ jūs esiet diezgan NOŽĒLOJAMI!!! DOMĀJIET ar GALVU, kas mums LATVIEŠIEM kosmopolītisma murgos NEPIECIEŠAMS!!!!!!!
Vita

#3 Re:

2013-11-05 20:01

#2: JJJ -

Es saprotu, ka NA ir savs interneta skribentu pulciņš, kas pretīgi nozākā ikvienu, kurš uzdrošinās paust pretēju viedokli nacionāļu pieņemtajam. Šo uzpirkto komentētāju stils lien ārā kā āža kāja, jo rakstītājiem pietrūkst talanta kaut ko savos uzbrūkošajos tekstos pamainīt. :( Skumji. Un Tu vari būt labs tautas vēstures zinātājs, savas zemes patriots, bet, ja neuzskatīsi, ka visi paņēmieni labi, lai izbīdītu vienu konkrētu projektu, kuram par aizstāvjiem NA biedri uzmetušies, tad nomētās ar dubļiem tā, ka maz neliksies. Un vēl atklāts paliek jautājums, cik patiesas ir rūpes par tautas vēsturisko izglītošanu ar kino palīdzību, ja runa ir par miljoniem, ko bez konkursa piešķir konkrētam producentam.

Jurģis Krāsons
Šo petīciju iesniedzējs

#4 Re: Re:

2013-11-05 20:48

#3: Vita - Re:

Paldies Vita.

Kā pati redzi - vieniem viss top skaidrs uzreiz,citi kā nesaprot,tā nesaprot. J.

22

#5

2013-11-06 07:38

#25 Reinis Traidās, operators
#148 Reinis Traidās, operators
Nav godīgi petīciju parakstīt divreiz, lai cik arī mērķis nebūtu cēls, jo īpaši augstās morāles kultūras darbiniekiem.
Vita

#6 Re: Re: Re:

2013-11-06 09:09

#4: Jurģis Krāsons - Re: Re:

Nesaprotu, kāpēc vispār vajadzīgs kaut kāds filmu likums, kaut kāds Nacionālais Kino centrs, kaut kādi konkursi, kaut kādas žūrijas, ja visu var nokārtot tik vienkārši - jāaiziet pie pareizajiem ļaudīm pareizajā laikā. Galvenais ir savam projektam atrast ieinteresēto partiju, vienoties par turpmāko, un viss notiek. Vajag tik radīt precedentu, un, cik saprotu, nebūs vairs drūzmas pie LNKC un KKF projektu nodošanas termiņu pēdējā dienā, bet pie Saeimas, kurp visi producenti un režisori stieps savus projektus. Un katra partija tos izvērtēs atbilstoši savai izpratnei, kas ir un kas nav labs un vajadzīgs kino. Galvenais nav talants, galvenais ir sakari un izsišanas spējas!

Šis ziņojums tika dzēsts pēc iesniedzēja iniciatīvas (Rādīt detaļas)

2013-11-11 10:29



Viesis

#8 jaut.

2014-01-09 19:10

#4: Jurģis Krāsons - Re: Re:

god. Kārsona kungs,

vēlos pajautāt, ko nozīmē "lai izbīdītu vienu konkrētu projektu", ja šī nauda netiek noņemta no kopējā kino ražošanai jau paredzētā budžeta, tas netiek pārdalīts, bet gan PAPILDU? (ja parezi saprotu)

Tātad esošo valsts budžetu jūs dalāt tāpat kā līdz šim - šaurā lokā, augsti profesionāli, vieniem un tiem pašiem gadiem, utt.

(vai kāds ir rēķinājis atdevi vairāku gadu laikā- pabeigti darbi. Starptautiski sasniegumi, ja nemaldos mēdz būt bez valsts atbalsta tapušām filmām, bet ne par to)

Tad kāds (vienalga kas) no malas iedod vienai filmai pavisam citu, papildus naudu, un tas Jums uzreiz nepatīk. Kur loģika?

Jo vairāk naudas kino, jo labāk. Jums vēl arvien ir VISA šogad ieplānotā nauda. Nu, uztaisiet par to vismaz kaut ko skatāmu ārpus divām ar pus filmām desmit gadu laikā! (neskaitot dokumentālās)

Petīcija ar lozungiem pat bez elementāras loģikas. Ja nu vienīgi kalpot kādam konkrētam politiskam spēkam, kas skumji.