PAR godīgu prezidentu!


Viesis

/ #3

2011-06-08 15:02

Jā mēs varbūt nebijām no sākuma sajūsmā ne par VVF ne VZ, bet šo cilvēku ievēlēšana nebija pazemojums visai tautai un ar laiku viņi sevi parādīja labi un mēs varējām ar viņiem lepoties. Katrā ziņā iepriekšminēto ievēlēšana drīzāk bija ar neitrālu reakciju nevis nemieriem un nicinājumu.
Tagad visiem ir kauns. Kaimiņvalstis izsaka līdzjūtību. ..Visi jūtās piečakarēti. Tagad sanāk, ka izgāztā saeima ar ņirdzīgu smīniņu ieriebj VZ un visai tautai - kā par sodu, ka kāds nu ir uzdrīkstējies pateikt: ka tā nu nevarēs.
Var jau būt ,ka viņš ir labs cilvēks un sirds dziļumos pats tic, ka var būt labs prezidents. Bet pašreizējā rīcība liek domāt - ka, ja viņš nav spējis sakārtot ģimenes lietas, tad ar valsts lietām ne tik viņš netiks galā. Ja tagad viņš nedzird un neredz, ko tauta domā par viņu un viņa ievēlēšanu - tad vēlāk mierīgi kāps pāri līķiem. Un galu galā - viņam sirdsapziņas nav nemaz, redzot, ka tauta viņu nicina, bet amatā virza sasmērējušies politiķi - kas drīz vairs nekas nebūs - vēl negodīgā veidā pielasīt trūkstošās balsis, lai par katru cenu tiktu amatā.