Apturēt naida kurināšanu mūsu Tēvzemē


Viesis

/ #3

2015-04-29 07:50

Šai "petīcijai" nav nekāda sakara ar latviešiem. Es nešaubos, ka arī starp latviešiem ir tādi aptaurētie, kas varētu ko tādu uzrakstīt, taču šoreiz fakti liecina, ka ši ir tā saucamo "antifašistu" provokācija:

1) "1 595 cilvēki ir parakstījuši šo petīciju. Petīcija tika parakstīta no 187 dažādām IP adresēm." - tātad patiesībā tikai 187 cilvēki ar visu milzīgo "reklāmas kampaņu".

2) Jau pirmajā dienā "petīcija" parakstīta 510 reizes (no cik IP adresēm gan nav zināms) - tātad to parakstīja tas, kurš uzrakstīja šo "petīciju". (Šī lapa ir absolūti nezināma un neviens to neapmeklē tāpat vien).

3) Personvārdi (1): sievietēm masveidā uzvārdi vīriešu dzimtē - gramatikas likumi to neliedz, taču tā nav masveidīga parādība. Taču šeit nezkāpēc tādi ir vairākums, it īpaši pirmājā dienā parakstītajos.

4) Personvārdi (2): vārdi kādus latvietis nekad nerakstītu pat ja gribētu slēpt savu personību "Acons Bartus", "Adalberts Zemurbējs", "Misti Loks" u.t.t. Vai jūs pazīstat kādu ar vārdiem Dabris, Dacis, Dadzis? Kāds ir ņēmis kalendāru (pietam diezgan pavecu) un tik rakstījis vārdus, uzvārdus piedomājot vai ņemot no telefongrāmatas. Latvietis būtu uzrakstījis Andris Bērziņš vai Jānis Ābele. Bet šeit masveidā, pirmajās dienās šādi vārstījumi.

5) Vietvārdi - vai jūs spējat iedomāties kādu latvieti uzrakstam "Jelgava" vietā 'Elgava"? Protams var gadīties. Bet masveidā? Un tas ir vērojams jau no pirmās dienas. Riga, Strenci, Ergli u.t.t. bez garumzīmēm, mīkstinājuma zīmēm un masveidā jau no pirmajām dienām, tātad no parakstiem, kas nāca no "petīcijas" autora.

6) Reklāma - vai jūs atceraties, kad pirmo reizi dzirdējāt par šo "petīciju". No kā nāca šī informācija? Personīgi es par tādu uzzināju pēctam, kad to sāka "reklamēt" tā saucamie "antifašisti", paziņojot, ka tā esot dāvana no latviešiem Hitlera dzimšanas dienā. Arī visa tālākā informācija tikai no viņiem vai par viņiem. Vai esat sakārušies, ka jums kāds patiešām šīs "petīcijas" atbalstītājs atsūta saiti, aicinādams parakstīties? Es ne.

Tā ka - iedzīvotājiem es aicinu ignorēt šo "petīciju", drošībniekiem saņemties un noskaidrot tās autoru kā arī "parakstītājus" un visiem saprast, lai vai kas būtu šīs "petīcijas" autors, tā nav rakstīta ne latviešu, ne krievu vārdā, tādas pilnvaras nevienam nav dotas.

 

PS: Lai aicinātu DP noskaidrot "petīcijas" izcelsmi un atbalstītājus ir jāparakstās zem iesnieguma policijai. Tie, kas parakstās zem šīs "petīcijas", tikai reklamē to un pirmo un kurina nacionālo naidu.

Šai lapai nav nekāda sakara ar reālām petīcijām un aptaujām.