Kauns par Latviju un latviešiem!

Quoted post


Viesis

#7 Re: Re: Re: Re:

2012-03-21 14:57

#6: - Re: Re: Re:

Tu idiot, rēķināt ar neproti. Pensija 120; sarēķini tos savus minētos izdevumus un salīdzini ar savu piezīmi: uz mēnesi paliek pārējais.

 

Tev vecinā par prostitūtu strādā?, ka viņai ar pensiju 120lati ir izdevumi 120lati, un vēl pāri paliek uz mēnesi.

 

Tu pat neesi informēts par to, kādas Latvijā ir pensijas, tu izzīd kaut kādus mistiskus ciparus pats no sava pirksta.

 

Ej skolā un mācies, nesēdi interneta kafejnīcā, un nekaunies par savu valsti, kaunies par sevi, jo visur tu vaino valdību. Valdība ir izdarījusi pietiekami lai dzīves kvalitāte Latvijā būtu konkurētspējīga ar Angliju (piemēram), ja esi tik gudrs kā te izliecies tad attīsti uzņēmumu un nodrošini darba vietas, maksā nodokļus un tad gudri dirs par to, ka darbs valdībā ir tas pats, kas malku cirst.

 

Stulbais neandertālieti, tevi sist tikmēr kamēr tu slīkdams ūdeni prasi.

Atbildes


Viesis

#8 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-22 21:47:46

#7: - Re: Re: Re: Re:

skatos baigi gudrais, kādam pensionāram lielāka pensija kādam mazāka, es zinu cik maniem ir pensijaun  cik aiziet naudas, tā ka turi muti ciet ubadzi un laizi dirsu valdībai, tā tevi drāž un drāzīs tālāk, tādus kātu, t'adi kā tu tikai uz pabalstiem dzīvotu skatos pietiktu.

Tev skatos smadzenu vispār nav, salīdzīnāji delbīlais algas Anglijas unLatvijas un dzīves līmeni, sākumā algas jāpalielina un darba vietu saikts, tad jālīdzinās normālām Eiropas Valstīm. Ko tad tu interesanti vaino, krievus? cik debīlam jābūt, lai vainotu cilvēkus kuriem Latvijā nav teikšanas tāpat kā tev. Jo visu izlemj iedzīvotāju vietā. es tā saprotu tev tik primitīvi izdevumi uz 400 ls dzīvoun laimiigs, tad protams tev to nesaprast !! Man  uzņēmums nevis ražošanas fabrika lai te visiem darbu sadotu, katram cilvēkam ir rokas, kājas un galva, lai pelnītu, tik cik viņš vēlas nopelnīt.

Tāka savu mēli sev dirsā iebāz un vēlreiz nolaizi pakaļu Latvijas zagļiem! veiksmi!


Viesis

#9 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-22 21:52:56

#7: - Re: Re: Re: Re:

Skatos tu pat ziņas neskaties, ko rāda televīzijā, kad reportieri skaitīja cik var pārtikas nopirkt pensionārs  pēc viesiem svarīgajiem maksājumiem,  tā ka muti turi ciet, ja nezini tad mēli no dirsas neizņem, bet laizi tālāk.

fisers

#22 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-11-13 16:10:29

#7: - Re: Re: Re: Re:

tādai lupatai  nav vērts pat atbildēt.